Een Sam voor jouAlgemene Voorwaarden

Artikel 1: Het reserveren van een knuffel

De Sam zandknuffel kan alleen door de ouders worden gereserveerd. De reden hiervoor is dat Sam persoonlijk is en speciaal voor hen wordt gemaakt. Alleen zij weten waaraan hun eigen Sam moet voldoen om goed te passen bij hun overleden baby en hun gezin.

Aan het reserveren van een Sam zandknuffel zijn kosten verbonden.

Artikel 2: Het aantal te reserveren knuffels

Per gezin wordt één Sam gemaakt per overleden baby. Als er in een gezin meerdere overleden baby’s zijn kan voor elke baby een Sam worden gereserveerd.  Ouders kunnen zelf kiezen of beide knuffels hetzelfde of juist verschillend moeten zijn.

Aan het reserveren van elke Sam zandknuffel zijn kosten verbonden.

Artikel 3: Annuleren van de reservering

Het is altijd mogelijk je reservering in te trekken. Door een mail aan ons te sturen kun je aangeven dat er geen Sam voor jullie gemaakt moet worden. Vermeld duidelijk je naam, adres en ordernummer. De reserveringkosten worden niet terug betaald.

Artikel 4: Herroepingsrecht (ruilen en retourneren)

Het wettelijke recht op ruilen/retourneren (herroepingsrecht) geldt niet voor op maat gemaakte producten.
Dit houdt in dat een geleverde (Kleine) Sam of Sammie niet kan wordt geruild en niet kan worden geretourneerd met teruggave van geld of tegoedbon.

Artikel 5: Gebruikte materialen

Voor de basis van Sam gebruiken we altijd onze eigen stoffen. Het is niet mogelijk een eigen stof op te sturen die we moeten gebruiken als basisstof. Je kunt niet zelf een kleur kiezen, je kunt wel je voorkeur uitspreken. Je mag 1 kleur opgeven die we pertinent niet moeten gebruiken voor jouw Sam.

Voor de accentstof kunnen we onze eigen stoffen gebruiken óf jullie eigen stof. We doen ons uiterste best eigen opgestuurde stof te gebruiken maar kunnen geen garantie geven. Het creatieve team bepaalt hoe de accentstof wordt gebruikt.

Artikel 6: Opgestuurde eigen stof

Het opsturen van accentstof stof is op eigen verantwoording. We doen ons uiterste best deze stof ook daadwerkelijk te verwerken en zijn hierin creatief.  We hebben niet de verplichting de stof te gebruiken. We gaan heel zorgvuldig om met de opgestuurde eigen stof maar we zijn niet verantwoordelijk voor het kwijt raken ervan. De overgebleven stof (met uitzondering van kleinste restanten) sturen we tegelijk met Sam mee terug.

Artikel 7: Kwaliteit

We hebben binnen ons proces diverse momenten waarop een kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd. Deze kwaliteit betreft zowel de kwaliteit van het product als ook de match die Sam heeft met de wensen van de ouders. Als de kwaliteit van het product niet voldoet aan onze standaard wordt Sam niet verzonden. In het uiterste geval wordt er een nieuwe Sam gemaakt.

Oppakken,  vasthouden en behandelen van Sam zijn de verantwoording van de ouders. Ten gevolge van het gewicht is Sam niet bestand tegen ruw gebruik, oppakken aan kop, oren, armen of benen. Sam is uitdrukkelijk niet bedoeld als (slaap)knuffel voor broertjes en zusjes.

Bij het vullen van Sam heeft hij exact het opgegeven gewicht. Kleine afwijkingen zijn mogelijk omdat we een gewone digitale keukenweegschaal gebruiken. Daarnaast kan de luchtvochtigheid het gewicht beïnvloeden.

Klachten die ontstaan door een verkeerd gebruik van Sam kunnen niet in behandeling worden genomen.

Artikel 8: Betalingsvoorwaarden

Alleen aan het reserveren van een knuffel zijn kosten verbonden. Deze worden voldaan tegelijk met aanvraag tot reserveren. Zonder deze betaling kan de reservering niet in behandeling worden genomen.

Alle andere kosten die gemaakt worden nemen we voor onze rekening, ook de verzendkosten (binnen Nederland en België).

Artikel 9: Leveringsafspraken en verzendkosten

Sam wordt verzonden naar het in het opdrachtformulier vermelde adres. Je ontvangt en track-and-trace code als jouw Sam wordt verstuurd.
De verzendkosten binnen Nederland en België nemen we voor onze rekening.
De eventuele retourkosten nemen we alleen in uitzonderingssituaties voor onze rekening.

Artikel 10: Gebruik van de foto’s van Sam.

Elke Sam wordt door onze professionele fotograaf op de foto gezet. De foto’s worden in het fotoboek gezet met voornaam van de baby.
Je geeft ons hiermee ook toestemming om de foto’s  te gebruiken voor de website,  onze social media en andere producten.
Wil je dit niet? Geen probleem, zet in het vragenformulier dat jouw Sam niet op de foto mag. Hij wordt dan niet gebruikt voor website en social media en hij komt niet in het fotoboek.

 

Artikel 11 Privacy

Je gegevens worden, daar waar nodig geacht, gedeeld met derden om het resultaat van jouw Sam te optimaliseren. Wij verklaren dat met deze gegevens, ook door derden, nauwkeurig wordt omgegaan.