Een Sam voor jou

Reacties

 • Audrey

  Vandaag is de Sam voor onze Jolie binnen gekomen. Duizend maal dank. Ze is werkelijk prachtig en betekent ontzettend veel voor ons.

 • Saskia

  We hebben net onze Sam ontvangen voor onze dochter Feline. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ze is echt prachtig ?

 • Sara

  Een tijdje geleden hebben wij de Sam voor ons zoontje Joes ontvangen. Helemaal in zijn eigen kleur en thema. Zo spannend om de doos te openen en voor de eerste keer de Sam te ontmoeten die in de rest van ons leven als Joes mee op de foto’s gaat. Wat is hij mooi! Samen met zijn zus hangt hij nu op een foto aan de muur. Zo bijzonder dat wat voor andere een “gewone” knuffel lijkt, voor ons van zoveel waarde is. Voor ons staan Joes en zijn zus op de foto, voor een onbekende onze dochter met een knuffel. We hebben er even op moeten wachten maar dat is het meer dan waard. Nooit zullen wij meer een compleet gezin zijn, Joes zal altijd missen, maar deze Sam laar ons toch een klein beetje meer compleet zijn.

 • Lieke

  De dag voor de herinneringsdag van Keet kregen wij de Sam voor Keet binnen. Alsof Keet het zo voor ons geregeld had…
  Wat ontzettend fijn, met de stofjes van de lakentjes, badcape en boxkleed door oma al gemaakt, nu verwerkt in de Sam.
  Het vasthouden van de Sam is fijn. Het brengt ons terug naar het gevoel toen we haar nog in onze armen mochten houden. Een fijn, geborgen gevoel vol liefde voor Keet, ons mooie meisje.
  Dank aan het team van Een Sam voor jou, jullie doen fantastisch werk, heel waardevol 🙏🏻

 • Imke

  Lieve vrouwen,
  Zóveel dank voor wat jullie doen! De mogelijkheid krijgen om tóch je baby vast te houden, nadat dat (voor ons) maar zo kort kon, is zo bijzonder.
  Nu kunnen we onze Mia altijd even ‘voelen’ en knuffelen als we daar behoefte aan hebben. Jullie doen prachtig werk!
  Liefs xxxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.