Een Sam voor jouReacties

 • Audrey

  Vandaag is de Sam voor onze Jolie binnen gekomen. Duizend maal dank. Ze is werkelijk prachtig en betekent ontzettend veel voor ons.

 • Saskia

  We hebben net onze Sam ontvangen voor onze dochter Feline. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ze is echt prachtig ?

 • Sara

  Een tijdje geleden hebben wij de Sam voor ons zoontje Joes ontvangen. Helemaal in zijn eigen kleur en thema. Zo spannend om de doos te openen en voor de eerste keer de Sam te ontmoeten die in de rest van ons leven als Joes mee op de foto’s gaat. Wat is hij mooi! Samen met zijn zus hangt hij nu op een foto aan de muur. Zo bijzonder dat wat voor andere een “gewone” knuffel lijkt, voor ons van zoveel waarde is. Voor ons staan Joes en zijn zus op de foto, voor een onbekende onze dochter met een knuffel. We hebben er even op moeten wachten maar dat is het meer dan waard. Nooit zullen wij meer een compleet gezin zijn, Joes zal altijd missen, maar deze Sam laar ons toch een klein beetje meer compleet zijn.

 • Lieke

  De dag voor de herinneringsdag van Keet kregen wij de Sam voor Keet binnen. Alsof Keet het zo voor ons geregeld had…
  Wat ontzettend fijn, met de stofjes van de lakentjes, badcape en boxkleed door oma al gemaakt, nu verwerkt in de Sam.
  Het vasthouden van de Sam is fijn. Het brengt ons terug naar het gevoel toen we haar nog in onze armen mochten houden. Een fijn, geborgen gevoel vol liefde voor Keet, ons mooie meisje.
  Dank aan het team van Een Sam voor jou, jullie doen fantastisch werk, heel waardevol 🙏🏻

 • Imke

  Lieve vrouwen,
  Zóveel dank voor wat jullie doen! De mogelijkheid krijgen om tóch je baby vast te houden, nadat dat (voor ons) maar zo kort kon, is zo bijzonder.
  Nu kunnen we onze Mia altijd even ‘voelen’ en knuffelen als we daar behoefte aan hebben. Jullie doen prachtig werk!
  Liefs xxxx

 • Marjolein

  Wat is de Sam voor Puk prachtig geworden! Het is heel bijzonder dat deze Sam al zo vertrouwd voelt bij de eerste ontmoeting.
  Hartelijk dank voor alle liefde die jullie hier in stoppen, het wordt enorm gewaardeerd.

 • sannev

  Beste Marjolein,
  Dank je wel voor je lieve woorden. Ontzettend fijn dat jullie Sam al meteen zo vertrouwd voelt.
  Warme groet,
  Sanne en Marie-Louise

 • Ardie

  Twee dagen geleden hebben we de Sam voor Noor ontvangen precies een week voor haar jaardag en wat is ze mooi geworden! Toen ik haar vast had kwamen de tranen vanzelf , het was weer eventjes alsof ik Noor vast had nu bijna een jaar geleden. Ontzettend bedankt voor jullie mooie werk!

 • sannev

  Beste Ardie,

  Bedankt voor je lieve woorden. Sam-Noor is met alle liefde voor jullie gemaakt.

  Warme groet,
  Sanne

 • Marloes

  Lieve vrijwilligers,
  Zo naar dat moment van uitpakken uitgekeken na dat ik bevestiging had gekregen dat het verzonden was!
  Net was daar dan het moment dat we het met ons gezin mochten uitpakken, kennismaken, bewonderen, aanschouwen, voelen, knuffelen, fotograferen… Emotioneel, maar zo ontzettend dankbaar! Wat bijzonder om haar zo weer dichtbij te voelen! Ontzettend bedankt aan al die lieve vrijwilligers! 🥰
  Ze gaat in elk geval een mooi plekje krijgen en we zullen haar heel vaak even knuffelen en bij ons nemen…❤

 • sannev

  Bedankt voor je lieve woorden!

 • Suzanne

  Lieve dames,
  afgelopen zaterdag hebben wij onze mooie Sam mogen ontvangen. Wat het voor ons extra bijzonder maakt, is dat onze dochter Esmee (toen 2,5 jaar) al vanaf begin van de zwangerschap ‘ik krijg een broertje en hij heet Sam!’ riep. We wisten met de 20 weken dat ze inderdaad een broertje zou krijgen, maar wij kozen toch voor de naam Aaron toen hij werd geboren :). Aaron overleed 3 dagen na zijn geboorte en een aantal weken later stuitte ik op jullie stichting; kippenvel… omdat onze dochter haar broertje al die weken tijdens de zwangerschap steevast Sam noemde. Alleen daarom al wilden wij graag een Sam van jullie. Inmiddels is zij bijna 3,5 jaar en was ze meteen verliefd op de Sam toen wij hem uit de doos haalden. Ze straalde helemaal toen ze hem mocht knuffelen, we zijn hier super blij mee. Hiermee voelt Aaron toch weer wat dichter bij ons ❤
  Dankjewel!!

 • sannev

  Beste Suzanne,
  wat een bijzonder verhaal en bedankt voor je lieve woorden.
  Het is fijn om te horen dat Sam-Aaron jullie troost brengt.
  Veel liefs!

 • Naomi

  Vandaag hebben wij veel sneller dan verwacht onze Eli Sam mogen ontvangen. Precies op tijd voor Elisabeth haar derde jaardag. Het is erg fijn dat ik haar na bijna drie jaar weer even bij mij kan voelen via de Sam. Ook voor haar jongere broertje kan ze nu nog zichtbaarder worden. Het was erg spannend om haar eerste pakje op te sturen maar ik kan zien dat het met liefde is verwerkt. Ik kan niet wachten om familiefoto’s te maken waar ze zo zichtbaar op kan staan. Bedankt voor het mooie werk van jullie stichting! ❤️

 • Patricia Bahr

  Duizendmaal dank, wat waren ze blij met knuffel James. Ze vertelde me dat ze knuffel in de armen hield en het voelde als James. Ze vindt het zo’n mooi gebaar, zeer dierbaar. Ga zo door, dit zal zoveel ouders troost geven. Veel liefs van oma van James en inmiddels Noelle.

 • RdW

  Ontzettend bedankt voor de mooie Sam die jullie voor Noud hebben gemaakt. Het was fijn om deze te mogen ontvangen en we zijn er erg blij mee. Hij ziet er prachtig uit en heeft een mooi plekje in onze woonkamer gekregen.

 • sannev

  Dank je wel voor je lieve woorden. Sam Noud hoort er voor altijd bij zoals ook jullie mooie zoon Noud er voor altijd bij hoort.

 • Manon

  We hebben deze week de Sam voor onze zoon Noud ontvangen. Tranen in onze ogen, hij is zo mooi! We zijn heel erg dankbaar ❤️

 • sannev

  Dank je wel voor je lieve woorden en fijn dat hij zo warm ontvangen is.

 • Mariska

  Beste vrijwilligers,

  Van de week is onze sam binnen gekomen voor onze dochter Romée. Hij is fantastisch, het is alsof ik haar weer even vast kan houden, dank jullie wel!
  Ze gaat een mooi plekje krijgen.

 • sannev

  Beste Mariska,

  Dank je wel voor je lieve woorden. Ik zet ze door naar het naaiteam.
  Warme groet, Marie-Louise

 • M.rebergen-Polhout

  Heb inmiddels mijn “sam” al een jaar in huis. En wat een troost kan die geven op de moeilijke momenten! Ook voor mijn dochtertje die helaas haar broer niet gekend heeft is het veel tastbaarder geworden. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor de zorg en liefde waarmee jullie al vele sammen hebben gemaakt.

 • sannev

  Bedankt voor je lieve woorden! Fijn om horen dat Sam zoveel liefde brengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.