Een Sam voor jou

Het bestelproces

Het bestelproces

De reservering

Voor het ontvangen van een persoonlijke, handgemaakte Sam kun je een knuffel reserveren. Dit doe je via de button “reserveer een Sam”.
Je vult een paar gegevens in zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer en je betaalt de reserveringskosten.

Je ontvangt een bevestiging met ordernummer. Dit ordernummer zet je in je betaling. Zodra de betaling is verwerkt sta je op de wachtlijst en ontvang je een vragenformulier. De antwoorden helpen ons om een persoonlijke Sam voor je te maken. Denk daarbij o.a. aan vragen als:

  • welke maat wil je bestellen
  • welke kleuren en thema’s passen bij jouw/ jullie baby
  • wat moet Sam wegen
  • welke kleur (1) en welke thema’s (max. 2) wil je absoluut niet

Er is ook een vakje: “wat moet de naaister over je baby/je gezin weten om een knuffel te maken die bij jullie past”.

Behalve de reserveringskosten zijn en GEEN kosten meer verbonden aan het ontvangen van Sam. Ook de verzendkosten (Nederland en België) van alle gewichten nemen we voor onze rekening.

De order

Nadat het vragenformulier bij ons binnen is start het creatieve team met je aanvraag. Ze bekijken  binnen onze collectie welke stoffen, kleuren en motieven het best bij je aanvraag passen. Indien nodig gaan ze op pad om nieuwe stoffen te zoeken.

Zodra je boven aan de wachtlijst staat gaan de opdracht en het materiaal naar een van de naaisters uit het productieteam en begint ze aan je knuffel.

Jouw Sam is klaar

Als de zandknuffel met het geboortegewicht van je overleden baby klaar is volgt de laatste kwaliteitscontrole. Jouw Sam gaat mee naar de fotograaf en nadat je per e-mail bericht hebt gehad wordt Sam verpakt en verzonden.

Alle door ons gemaakte zandknuffels komen (met naam) in ons fotoboek. Uiteraard zetten we de foto pas op de site als je je eigen Sam thuis hebt.
We gebruiken deze foto’s ook op onze website en soms voor onze producten.

De wachttijd

De wachttijd is te zien bij het onderdeel  “nieuws” op onze site. Uiteraard is de  wachttijd afhankelijk van het aantal aanvragen per maand én de tijd die onze naaisters hebben.

De belangrijkste reden van de wachttijd is dat we, behalve heel veel stoffen, geen voorraad hebben. Elke Sam, Kleine Sam of Sammie wordt pas gemaakt nadat de knuffel is gereserveerd en het vragenformulier is ontvangen. Pas als we de maat, het gewicht en je persoonlijke voor- en afkeur weten kan een van onze naaisters aan jouw unieke persoonlijke knuffel beginnen.

Daarnaast is  het maken van een knuffel inclusief de kwaliteitscontrole, de fotoreportage en de verzending tijdrovend.

We realiseren ons dat wachten op Sam niet gemakkelijk is en hopen tegelijk op je begrip. Jouw Sam wordt met zorg echt speciaal voor jou gemaakt en die wetenschap kan helpen het wachten te verzachten.