Een Sam voor jou

Welke maten en gewichten zijn er?

Welke maten en gewichten zijn er?

Sam, Kleine Sam of Sammie

EenSamvoorjou heeft drie varianten die in basis gelijk zijn maar niet allemaal even groot.

  • Sammie:  voor baby’s die zijn overleden vóór 24 weken zwangerschap ( minimaal 200g en maximaal 800 gram).
  • Kleine Sam: voor baby’s die zijn overleden tussen 24 en 32 weken (maximaal 2200 gram).
  • Sam: voor baby’s die zijn overleden na 32 weken (maximaal 4500 gram).

De knuffels worden gemaakt van zachte fleecestof en gevuld met een combinatie van vulmateriaal en zand. Bij het vullen hebben ze precies het gewicht dat je aan ons hebt doorgegeven.

De vorm van elke haas is gelijk maar de afmetingen zijn uiteraard anders. Kies de maat die past bij de zwangerschapsduur.
Uitzondering: je baby was zwaarder dan het maximum voor de goede maat of veel lichter dan gemiddeld voor de zwangerschapsduur; overleg dan eerst met ons voordat je het vragenformulier invult.

Het maximale gewicht is 4500 gram. Het creatieve team werkt aan mogelijkheden om Sam zwaarder te maken zonder verlies van zijn uitstraling. Op dit moment is dat nog niet succesvol gelukt.

Is je baby een klein beetje zwaarder dan 4500 gram dan kunnen we dat oplossen. Is je baby veel zwaarder overleg dan eerst met ons voordat je een Sam reserveert. Zo kunnen we samen kijken naar een oplossing en teleurstellingen voorkomen.

Ook voor gewichten < 200 gram is het verstandig met ons te overleggen. We vertellen de diverse oplossingen die we hiervoor hebben en beslissen samen wat in jouw situatie de beste oplossing is.