Een Sam voor jouDank je wel

Dank je wel

Dank jullie wel voor alle lieve en mooie berichten die we hebben ontvangen na de laatste verzend ronde. Het doet ons hele team goed dat Sam zo doet wat we beoogd hadden: troosten, fysiek aanwezig zijn, aan de buitenwereld laten zien dat je overleden baby er voor altijd bij hoort. Hieronder een bloemlezing:

….Ik heb tranen! Tranen van geluk. Tranen van dankbaarheid en tranen van veel liefde…..

Gisterenhebben we Sam ontvangen. Wat ontroerend en hartverwarmend om ons zoontje weer zo dichtbij te kunnen voelen…..

……we zijn onvoorstelbaar dankbaar dat we ons kleine mannetje zo weer mogen voelen.

Waauwwwww, zo super fijn en zo super mooi

….Heb hem gisteren nog bij een vriendin in de armen gelegd die tranen in haar ogen kreeg toen ze voelde hoe zwaar onze zoon was geweest. Het helpt ook echt om mensen bewust te maken van hoe “af” ons kindje was…….

Prachtig is onze Sam. Dank allemaal voor jullie harde werk, het wordt ontzettend gewaardeerd.

Dank je wel!

Echt zo gigantisch dankbaar en blij met onze Sam……

Het is het wachten meer dan waard. Zo waardevol!

Zijn fysieke aanwezigheid, dat mis ik het meest. Je kind voor altijd kunnen vasthouden. …..Vandaag hebben we de as in een mooie houten urn gedaan. Klein, warm, tastbaar. Samen met Eensamvoorjou voelt het alsof we nog geen klein stukje fysiek bij ons hebben.   

Cadeuakaart gegeven:
…..ze hebben er best even over nagedacht hoe ze wilden dat Sam eruit kwam te zien…….Ik wil even zeggen hoe het me ontroerd dat jullie ervoor zorgen (met heel veel geduld, zorgvuldigheid en snelheid) dat ze Sam morgen op de jaardag kunnen open maken. Ik wil jullie uit het diepst van mijn hart bedanken. Dank jullie wel

25-3-2023