Een Sam voor jouDankbaar

We hebben weer veel bedankjes gekregen van ouders die hun Sam recent hebben mogen ontvangen.

Wij zijn intens dankbaar dat deze ouders de moeite nemen het te laten weten. We doen het met liefde en het is geweldig dat dit wordt gevoeld en gewaardeerd.

Een bloemlezing

Lieve allemaal, heel erg bedankt voor onze mooie Sam. We zijn er heel erg blij mee en hij heeft een mooi plekje gekregen in onze woonkamer. Wat bijzonder om onze zoon zo toch weer even vast te kunnen houden.

We jullie jullie heel erg bedanken voor de prachtig knuffel Sam. Hij is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Het is heel fijn om de knuffel vast te houden. Een tastbare herinnering van onze mooie zoon.

….We zijn er enorm blij mee. Het voelt emotioneel om haar gewicht weer te kunnen voelen en tegelijk heel troostend. Sam is ook echt mooi geworden……Heel erg bedankt.

Super bedankt voor onze mooie Sam. We zijn er heel blij mee……

Deze ochtend hebben we onze Sam mogen ontvangen. Ook al wist ik dat hij onderweg was, toch was het heel spannend om de doos te ontvangen en te openen.

Hij is echt zo zo mooi geworden, eigenlijk is het gevoel niet te omschrijven.

De oma’s zijn er helemaal stil van……

Onze Sam is binnen, wat is hij mooi. En wat ben ik dankbaar dat hij binnen is voor zijn eerste jaardag…..

Hij is prachtig geworden. Dank je wel!

Wat is de Sam prachtig geworden. Het is heel bijzonder dat deze Sam al zo vertrouwd voelt bij de eerste ontmoeting. Hartelijk dank voor alle liefde die jullie hier in stoppen, het wordt enorm gewaardeerd. 

23-5-22