Een Sam voor jouDoneren

Doneren

Geld doneren

Een Sam voor jou is niet commercieel en heeft geen winstoogmerk. We ontvangen geen subsidie en zijn zelf verantwoordelijk voor alle kosten.

Het werk dat wordt verzet om Sam te maken en te verzenden is vrijwilligerswerk. Niemand krijgt betaald voor het maken van een Sam. Wel krijgen de naaisters alle materialen om Sam daadwerkelijk te kunnen maken.

Deze materialen worden door ons gekocht in reguliere winkels. Ook de verzendkosten worden door de organisatie betaald.

Daarnaast vinden we dat iedereen die moeder of vader is van een overleden baby een Sam moet kunnen bestellen, ook als de financiële middelen ontbreken.

Om dit allemaal in goede banen te leiden en onze organisatie gezond te houden zijn we ook afhankelijk van donaties en sponsoren.

Een Sam doneren

Sam moet persoonlijk door de ouders worden gereserveerd. Dat is uiterst belangrijk omdat we alleen dan kunnen aansluiten bij de wensen van de ouders.
Wil je zelf aan iemand een Sam cadeau geven? Bestel een cadeaukaart in de webshop.

Wil je anoniem een Sam doneren? Dit houdt in dat je de reserveringskosten aan ons overmaakt (zie onder) onder vermelding van “anoniem een Sam doneren”. We gebruiken dit geld om een Sam te maken voor iemand  van wie de baby is overleden maar die zelf niet de financiële middelen heeft een Sam te reserveren.

Hoe doneren?

Dit kan op twee manieren:
1. Direct overmaken naar Stichting Een Sam voor Jou
NL 56 ABNA 0101 8040 59

2. Via de webshop:  doneren . Nadat je het product “doneren” hebt besteld ontvang je informatie die nodig is om direct het geld over te maken via Mollie Payments.

Sponsor worden

Wil je ons voor langere tijd ondersteunen met een financiële bijdrage of een dienst dan kun je sponsor worden. Stuur ons een berichtje met je motivatie en wat je ons te bieden hebt. We nemen contact met je op.

Vrijwilliger worden                                                           Vacatures

Vul je gegevens in!