Een Sam voor jouEigen stof opsturen

Heb je aangegeven dat je eigen stof gaat opsturen? Je hoeft hier niet mee te wachten totdat we erom vragen. De stof kan worden gestuurd naar ons postadres. (Een afspraak maken om af te geven kan ook. Dit kan op diverse plaatsen in Nederland!)

LET OP: noteer je gegevens EN het ordernummer op stevig papier en maakt dit vast aan je lapje stof/kleding. Verpak het in een plastic (zip) zakje.
Alle eigen stof wordt bij Marie-Louise bewaard in een speciale mand. Zodra je opdracht aan de beurt is gaat de stof (zonder persoonsgegevens) met de basisstof naar de naaister. De naaister krijgt te weten dat de accentstof een eigen stof is.

Heb je meer tijd nodig om de stof op te (durven) sturen? Heel begrijpelijk en geen enkel probleem. Je plaats in de rij op de wachtlijst blijft behouden. Zodra je bijna aan de beurt bent én we hebben de eigen stof nog niet ontvangen krijg je een mailtje. En ook dan is er geen haast, je bepaalt je eigen tempo. Je blijft gewoon bovenaan staan totdat we de stof hebben ontvangen.

20-10-21