Een Sam voor jouHartverwarmend deel 2

Hartverwarmend deel 2

Alle prachtige reacties maken dat het hele team voelt waar we het voor doen: een kleine ondersteuning in de zware weg die “rouw” heet. Een veel te kort woord voor een enorm zwaar en lang proces. De Belgen noemen het “rouwarbeid”, dat komt in de buurt van hetgeen ouders doormaken.

…..ik zocht een goed moment om het pakketje open te maken. Vandaag was onze dochter verdrietig en zei dat ze haar broertje miste. Dit was het moment dacht ik……..toen ik het open maakte viel er weer veel op zijn plaats………iets moois, iets dierbaars met een lading en zoveel liefde…….het is even iets tastbaars na al die jaren…….……

…..enorm dankbaar hiervoor! Alle vrijwilligers die hieraan hebben gewerkt en het feit dat jullie dit mogelijk maken: ontzettend bedankt.

Onze Sam is gisteren binnen gekomen! Wauw, heel bijzonder en mooi om een Sam te hebben, dank jullie wel,

Hij is binnen en wat is ie prachtig! Precies het gewicht dat ik me kan herinneren toen ik de laatste keer mijn meisje vast hield.……

………mijn dochtertje is zelf ook heel blij met onze Sam. Ik heb haar uitgelegd dat ze er voorzichtig mee moet zijn en dat we hem alleen gaan knuffelen en vasthouden……..Ik heb hem zelf nog maar eventjes mogen vasthouden want mijn dochtertje wil hem niet meer los laten…….

Lees ook de eerdere reacties op het nieuwsbericht van gisteren.
26-8-23