Een Sam voor jouLieve reacties


We hebben weer veel lieve reacties gehad nadat er weer meer dan 10 knuffels zijn verzonden.
Een greep uit de reacties:

Wauw, we hebben net onze Sam gekregen. Beiden waren we, bijna 5 maanden verder, alweer een soort vergeten hoe zwaar hij was. Ontzettend dankbaar dat we dat door Sam nog even kunnen voelen.
Het  raakt me zo dat er iemand is geweest die al zijn/haar liefde in het maken van deze knuffel heeft gestopt. Dus daarvoor heel veel dank!!!

Onwijs bedankt!

Wat is hij prachtig.

Ontzettend bedankt voor Sam. Ik ben heel blij ermee. De kleurtjes en het wolkje matchen helemaal met mijn dochtertje. Heel bijzonder maar ook moeilijk om haar gewicht weer te voelen. Terwijl ik dit schrijf lopen de tranen volop. Bedankt dat jullie dit doen.

Onze Sammies in binnen. Wat zijn ze prachtig!

….. ik ga haar heel veel knuffelen….@Eensamvoorjou heeeel erg bedankt, echt emotioneel en prachtig !!!

…. zo kunnen we af en toe weer even voelen hoe het is om haar weer vast te houden. Dat hebben we toen maar een paar uurtjes kunnen doen. Nu voor altijd…..

Handgemaakte knuffels met de stofjes die we voor de meiden hadden gebruikt……

Wauw, wat is onze Sam mooi geworden. Ik kan niet eens in woorden uitleggen hoe het voelt om Sam vast te houden. Jullie hebben ons hiermee iets tastbaars gegeven, en dat is onbetaalbaar. Dank jullie wel. 

Bedankt voor onze prachtige Sam. Ze is zo mooi geworden als we mochten wensen. Ontzettend bedankt voor haar.

Ontzettend bedankt voor al het werk wat jullie doen. Wat ontzettend kostbaar dat jullie dit doen. Daar zijn geen woorden voor.

18-11-2021