Een Sam voor jouStatus van orders

Om zicht te krijgen op de noodzakelijk groei van onze organisatie hebben we gisteren een test uitgevoerd. Tot nu toe waren er in de webshop zoveel reserveringen toegestaan als onze naaisters aankunnen.

Gisteren was de webshop gedurende 12 u onafgebroken bereikbaar voor reserveringen.
In deze 12 uur zijn meer reserveringen geplaatst dan we in 1 maand kunnen verwerken hetgeen we ook verwacht hadden. Tegelijk weten we ook met hoeveel mensen we ons productieteam ongeveer moeten uitbreiden. Daar gaan we de komende maanden mee aan de slag.

Wat betekent dit voor de planning?
Half oktober gaan de meeste reserveringen van september naar de naaisters. Als er ruimte over is gaan ook een aantal reserveringen van oktober mee. De overige reserveringen van gisteren (1 oktober 2022) gaan eind november naar de naaisters.

Uitzondering: als we het vragenformulier en/of de eigen stof niet op tijd binnen hebben wordt de opdracht naar achter verplaatst.

Acht tot tien weken nadat je order naar de naaister is gegaan kun je Sam thuis verwachten. Je krijgt bericht zodra Sam klaar is voor verzending.

In de 3e week van oktobermaand kun je onder de knop “status van orders” de ordernummers vinden die half oktober naar de naaister zijn gegaan. Bewaar je ordernummer dus goed! Daarmee kun je de status van jouw reservering volgen.

2-10-22

NB: vorige “status van orders”: nieuwsbericht d.d. 14-9-22